Kanatlı 0,5 - 1,0 kg/ton
Kuzu-Buzağı 1 - 2 kg/ton
Balık 0,5 - 2 kg/ton
İçerik;
Saccharomyces cerevisiae mayasının hücre duvarından özel yöntemlerle
ayrıştırılmış
Mannanoligosakkarid (MOS) ve
1,3-1,6-BetaGlucan prebiyotiklerini içerir.
Birincil maya fermentasyon yöntemiyle (Ekmek mayası üretim yöntemi) üretilmiş
mayadan elde edilmiştir.
Düşük nişasta ve protein içeriği ile daha etkin MOS aktivitesi sunar.
Etkileri;
Bağırsak Bütünlüğüne Prebiyotik Destek
* Yüksek düzeydeki MOS, sindirim sisteminde patojen bakterilere bağlanarak
gelişimini, kolonize olmalarını baskılar
* Yararlı mikrobiyotanın gelişimini destekler
* ßeta-Glukanlar, bağışıklık sistemini destekleyerek patojen bakterilere karşı
direnç artışı sağlar.