1954 yılından beri Bira Mayası üzerinde çalışan Leiber tarafından Almanya’da patentli üstün bir teknoloji ile üretilmiştir. İleri teknoloji sayesinde, bira mayası (%100 Saccharomycescerevisiae) malt hücrelerine bağlanarak, mayanın faydalı içeriği zarar görmeden korunmuş olur.
ü Mide barsak florası için doğal stabilizatör ve regülatör rolü alarak sindirimi destekler.
ü İnaktif kirleticileri ve mikotoksinleri bağlama özelliğine sahiptir (DON, ZEA, ve OCRA gibi). Ayrıca, E.Coli ve salmonella gibi bakterileri bağlayıp dışkı ile atılmasını sağlar.
ü İntestinal mukozada oluşturduğu biyofilm ile infeksiyonları bloke ederek vücut savunmasını güçlendirir.
ü İçerdiği aminoasitler, vitaminler, mikro-besinler ve enzimler ile yüksek kalitede besin sağlar.
ü Rumen ile ilgili ketosiz ve asidosiz gibi problemlerin oluşumuna mani olur.
ü Süt verimini pozitif etkiler.
ü Fertiliteyi attırır. Tırnak dokusunu destekler, ayak sağlığını korur.
İçerik: %100 kurutulmuş bira mayası (%100 SaccharomycesCerevisiae)
Doz : Yumurtacı / broiler 1-3 kg/ ton yem
Büyükbaş 25- 100 gr/hayvan/ gün
Ambalaj: 25 kg’lık Kraft torbalarda bulunur.